2017: "El diàleg és la relació amb l'altre sigui qui sigui, sigui com sigui"

 

A la segona edició de PuntBCN va tornar a guanyar el diàleg. A les Cotxeres de Sants, al cor de Barcelona. Un cap de setmana de maig de 2017 per a la trobada entre homes i dones que s’esforcen per construir el món i compartir la passió que els mou. Exposicions, concerts, taules rodones, conferències, networking per dialogar i oferir propostes als reptes culturals, polítics i educatius de les nostres societats. Amb la participació de ponents, entre molts altres, com el president de la Fraternitat de CL Julián Carrón, l’escriptor Sebastià Alzamora, el pedagog Gregori Luri, el director general d’Afers religiosos de la Generalitat de Catalunya, Enric Vendrell, el periodista Antoni Puigverd o l’escriptora i columnista Pilar Rahola.

PuntBCN és una resposta audaç a les necessitats socials dels nostres dies. De forma original i dinàmica, aquest esdeveniment cultural és una crida al canvi d’actitud, a repensar la manera d’afrontar els problemes. S’adreça a tothom. És un altaveu per a les ONG i els més necessitats. Un expositor per a les empreses. Un lloc per a la gent compromesa. Sense renunciar al rigor i la pluralitat, volem inventar camins per a construir.

Des del diàleg i la trobada es pot treballar, sumant sensibilitats i idees. Per assumir una responsabilitat social capaç d’oferir alternatives intel·ligents i adequades a les diferents necessitats, a PuntBCN donem veu al compromís ciutadà. Perquè si es vol arribar a tothom, cal escoltar tothom. Perquè entenem que el diàleg neix del compromís amb la vida de l’altre, superant l’àmbit de les conviccions ideològiques. És un repte arriscat, però desitgem fer caure els murs que separen, viure exposats per arribar a l’altre. Així és possible gaudir de l’encontre “bell i desarmat” entre homes. Perquè entenem que El diàleg és la relació amb l’altre, sigui qui sigui, sigui com sigui.

Gràcies al treball de més de 120 voluntaris, PuntBCN és una iniciativa elaborada i sostinguda per persones que desitgen impulsar i promoure processos de creativitat social i cultural. Aquesta jornada és un punt de partida per a homes i dones de diferents creences, tradicions i cultures que lluiten per la comprensió recíproca, la construcció mútua i l'amistat veritable. Ho arrisquem tot al desig de justícia, de veritat i de bellesa de cada home i que és el fonament de tot diàleg autèntic.

 
DSC_0134A.JPG
 
P1004384.JPG
P1004127.JPG
DSC_0055AAA.JPG
P1004365.JPG
DSC_0006.JPG